/  /  / 
Benitses

Benitses

Insula Corfu, Grecia

vacanta in Benitses
vacanta in Benitses
vacanta in Benitses
vacanta in Benitses
vacanta in Benitses
vacanta in Benitses

Benitses din Corfu, un fost sat de pescari unde muntii coboara pana la mare, cu izvoare de apa si vestigii istorice, pare sa fie un adevarat paradis elen. In Benitses, muzica traditionala se aude la tot pasul si casele grecesti sunt impodobite cu flori. Decorul unic si evenimentele din Benitses garanteaza un concediu de neuitat pentru cei care vin aici.

Benitses este o statiune foarte ieftina din Corfu si este recomandata familiilor cu copii sau cuplurilor care cauta relaxare. Hotelurile sunt modeste, preturile fiind pe masura (20-30€ pe noapte). Cam toate tavernele sau unitatile de cazare sunt afaceri de familie.
Benitses se afla la 12 kilometri de aeroportul Ioannis Kapodistrias din Corfu Town, asa ca, fie ajungeti pe insula cu ferryboat-ul din Igoumensita (1h40 de minute, cost: 33€), fie cu un charter, nu va fi greu sa ajungeti in statiune. Luati autobuzul 6 din Piata San Rocco din Corfu (biletul costa cam 2€) sau luati un taxi din statiile din oras (25-30€). Cu masina, de la aeroport faceti stanga pe soseaua principala spre Lekimi. Pe la jumatatea traseului veti face din nou stanga, urmarind indicatoarele spre Benitses.

Sejururi în Benitses

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.