/  /  / 
Cheia

Cheia

Transilvania, Romania

vacanta in Cheia
vacanta in Cheia
vacanta in Cheia
vacanta in Cheia
vacanta in Cheia
vacanta in Cheia

Statiunea Cheia este situata intr-o mica depresiune strajuita de culmea muntilor Zaganu, la o altitudine de 850 - 900 m, traversata des de catre raul Teleajen si este unul din punctele de plecare in excursii spre Masivul Ciucas.
Statiunea se bucura de o priveliste deosebita si este recunoscuta ca loc de odihna, accesibila usor in toate anotimpurile, cu aer puternic ozonificat din cauza ariei mari de raspandire a padurilor ce o inconjoara, cat si a raurilor. Aici se pot practica cele mai variate forme de turism: drumetii montane, alpinism, sporturi de iarna, excursii in imprejurimi. Este unul din punctele de plecare in excursii spre Masivul Ciucas.
Turistii cazati in hotelurile si pensiunile din imprejurimi, pot practica cele mai variate forme de turism: drumetii montane, alpinism, ski si alte sporturi de iarna, excursii in imprejurimi. In zona se pot vizita Manastirea Suzana, Manastirea Cheia, lacul de acumulare Maneciu si se pot face drumetii in Masivul Ciucas, plimbari cu bicicletele, ATV, off-road.

Sejururi în Cheia

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Cheia DETALII
Hotel 3* Floris DETALII