/  /  / 
Glyfada

Glyfada

Insula Corfu, Grecia

vacanta in Glyfada
vacanta in Glyfada
vacanta in Glyfada
vacanta in Glyfada
vacanta in Glyfada
vacanta in Glyfada

Plaja din Glyfada este apreciata ca fiind una dintre cele mai frumoase de pe insula. La fel ca pe plaja vecina, si aici exista salvamari si un sistem de avertizare cu steaguri.
Plaja este extrem de curata si are toate facilitatile (dusuri, cabine de schimb, centru de prim ajutor). Fiecare set de sezlonguri cu umbrela inchiriat (7-8€ pe zi si 3,5-4€ umbrela) de la tavernele din apropiere vine cu o masuta, o scrumiera si un cos de gunoi. Parcarea este foarte aproape de plaja, dar este cu taxa (cam 2€ pe ora) si aglomerata.
Plaja din Glyfada este foarte aglomerata, asa ca trebuie sa va treziti din timp daca vreti sa prindeti un sezlong. Pe plaja activitatile nautice sunt diverse: banane – 10€, jet sky –uri (20-30€), inchirieri barci cu motor 40-50€ (pe tab-ul video gasiti un filmulet cu plaja Glyfada).
In Glyfada, optiunile sunt limitate. In afara de Aloha,barul de pe plaja cel mai renumit este Glyfada Beach Taverna, un local cu specific mediteranean unde doua persoane pot lua masa cu aproximativ 35€.

Sejururi în Glyfada

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.