/  /  / 
Kontokali

Kontokali

Insula Corfu, Grecia

vacanta in Kontokali
vacanta in Kontokali
vacanta in Kontokali
vacanta in Kontokali
vacanta in Kontokali
vacanta in Kontokali

Hoteluri de cinci stele, iahturi si vile luxoase, asta veti gasi in Kontokali si Gouvia, doua statiuni care impart acelasi golf, la iesirea din Corfu Town, fiind una dintre cele mai exclusiviste zone de pe insula. Portul din Gouvia, la limita dintre cele doua statiuni este unul dintre cele mai mari de la Marea Ionica
Pe strazile din Kontokali si Gouvia veti gasi aproape la fiecare pas magazine, baruri, pub-uri, restaurante si ateliere ale localnicilor, asa ca statiunile par sa aiba acelasi aer de resort mediteraneean ca celelate din Corfu. Totusi, cu cat va apropiati mai mult de tarm, veti da de hotelurile impunatoare, de o plaja foarte curata cu toate facilitatile necesare si veti intelege exact de ce statiunile din golful Gouvia sunt deosebite.
Cu masina personala sau inchiriata este foarte simplu de ajuns in Gouvia sau Kontokali. Dupa ce iesiti din Corfu Town (dreapta la iesirea din port si din nou dreapta la semafoare) tineti drumul drept pana in Konotkali (urmati indicatoarele). Pe drumul principal din statiune veti vedea un indicator spre stanga catre portul din Gouvia (Marina).

Sejururi în Kontokali

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.