/  /  / 
Moraitika

Moraitika

Insula Corfu, Grecia

vacanta in Moraitika
vacanta in Moraitika
vacanta in Moraitika
vacanta in Moraitika
vacanta in Moraitika
vacanta in Moraitika

Cea mai cunoscuta statiune din partea de sud a insulei Corfu este Moraitika, situata la 20 de km de Corfu Town, de majoritatea atractiilor de pe insula, cu o plaja extrem de primitoare si aproape de ferryboat-ul din Lefkimi.
Moraitika si alaturi de ea, Messongi formeaza un intreg turistic separate insa de raul Messogi. Moraitika este mai mare si mai dezvoltata, dar ambele au farmecul lor. Strabatuta de drumul principal care leaga majoritatea statiunilor de pe insula, Moraitika este un loc forfotitor si plin de viata, dar intr-un alt sens decat bine cunoscutele statiuni din nord, pline de cluburi si pub-uri. E o forfoteala placuta, mai asezata, care sa iti creeze senzatia de nitica agitatie si in acelasi timp confortul unui concediu fara biti asurzitori veniti dinspre toate discotecile.
De o parte si de alta a drumului principal sunt magazine de suveniruri sau chiar de bijuterii si haine, centre medicale private, supermarketuri si bineinteles taverne.
Plaja este lata si lunga, intinzandu-se pe toata lungimea celor doua statiuni surori, Messongi si Moraitika. Nisipul nu e fin cum suntem multi dintre noi obisnuiti pe litoralul romanesc, ci plin de pietricele care maseaza bine talpile.
Intrarea in apa este lina, cu o mica portiune de pietricele, dar la nici un metru urmeaza nisip fin.

Sejururi în Moraitika

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4*+ Apollo Palace DETALII
Hotel 4* Calimera Miramare Beach & SPA DETALII
Hotel 3* Nasos and Daisy DETALII