/  /  / 
Messonghi

Messonghi

Insula Corfu, Grecia

vacanta in Messonghi
vacanta in Messonghi
vacanta in Messonghi
vacanta in Messonghi
vacanta in Messonghi
vacanta in Messonghi

Messonghi este un fost sat pescaresc, care isi pastreaza farmecul, chiar daca, impreuna cu Moraitika, de care e despartit doar de un rau, a devenit una dintre cele mai populare statiuni din partea de sud a insulei Corfu. Messonghi, ascuns dupa dealuri inverzite si plantatii de maslini, este potrivit pentru cuplurile tinere si familiile care cauta un loc in care sa se relaxeze.
Messonghi se afla cam la jumatatea distantei intre Corfu Town si Lefkimi (20 km de Lefkimi), ambele cu porturi pentru ferryboat-urile care ajung din Igoumensita pe insula. Din Corfu Town pana in Messonghi exista autobuze care circula zilnic, la una sau doua ore (circa 3€ biletul).
Plaja din Messonghi, nu foarte intinsa, este nisipoasa, cu pietris in unele zone, si ofera o priveliste minunata. De aici se pot vedea tarmul Greciei, spre est si Albania spre nord, fiind o locatie excelenta pentru a admira rasaritul.
Plaja este dotata cu suficiente sezlonguri cu umbrele, cabine de schimb si dusuri, iar de-a lungul fasiei de nisip sunt nenumarate taverne si baruri. Apa este foarte curata si calma, perfecta pentru snorkeling si alte activitati nautice.
In centrul statiunii Messonghi sunt magazinase cu suveniruri si produse pentru plaja.
Pentru o mai mare varietate de discoteci si baruri, traversati raul Messonghi spre Moraitika, unde viata de “seara” este ceva mai agitata

Sejururi în Messonghi

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Messonghi Beach DETALII
Hotel 3* Gemini DETALII