/  /  / 
Vassiliki

Vassiliki

Insula Lefkada, Grecia

vacanta in Vassiliki
vacanta in Vassiliki
vacanta in Vassiliki
vacanta in Vassiliki
vacanta in Vassiliki
vacanta in Vassiliki

Vasiliki este oraselul din sudul frumoasei insule Lefkada unde soarele rasare mai repede ca in vestul insulei. Vasiliki este situat in campie, pe plan drept, dar este inconjurat de munti sau dealuri, pe trei laturi, pe cea de-a patra fiind marea Ionica, albastra si deosebit de curata.
Pe faleza bine luminata si frumoasa, se afla puzderie de terase si taverne, mici sau mari, cu oferte diferite si aspect mai frumos sau mai modest.
Ca si golful, faleza face si ea un unghi drept si coteste spre port, unde pe langa terase mai sunt si o multime de vaporase si barcute.
Terasele sunt si pe malul marii, dar si pe partea cealalta, iar pe faleza se poate merge cu masina fiind singurul drum de acces spre port sau spre renumita plaja Agiofili.
Portul nu e mare, dar atat de incapator incat primeste si un ferryboat care face curse in timpul sezonului catre Kefalonia si Ithaca.
Vasiliki este capitala wind-surferilor din Lefkada. Golful asta ce pare linistit dimineata, devine destul de agitat si colorat dupa amaiza, si se umple de wind - surferi si kite - surferi

Sejururi în Vassiliki

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Enodia DETALII
Hotel 3* Apollon DETALII
Hotel 3* Kalias DETALII
Apartament 3* Mediterraneo Studios DETALII
Hotel 2* Ponti Beach DETALII