/  /  / 
Sivota

Sivota

Insula Lefkada, Grecia

vacanta in Sivota
vacanta in Sivota
vacanta in Sivota
vacanta in Sivota
vacanta in Sivota
vacanta in Sivota

Sivota este o localitate pitoreasca, situata in Thesprotia, pe coasta vestica a Greciei, cu iesire la Marea Ionica, la 30 km nord de Parga si la 25 km de portul Igoumenitsa.
Statiunea se afla intr-o zona de o frumusete naturala exceptionala, cuprinsa intre munti si mare, inconjurata de paduri de pini, chiparosi si plantatii de maslini.
Portul este un important obiectiv al Sivotei, cu mica sa marina, magazinele de pe faleza si privelistea spre Insula Corfu.
Un minunat golf cu restaurante si baruri completeaza peisajul. Sivota va ofera multe cafenele si taverne din care puteti alege, unele dintre ele sunt laturalnice, dar in apropierea strazii principale, pe cand altele se afla chiar pe malul apei.
In jurul statiunii se afla numeroase insule si golfuri de-a lungul coastei, peisajul este minunat, iar apa incredibila, cadrul perfect pentru o plimbare cu barca.
De-a lungul coastei se gaseste ceea ce unii numesc Beverly Hills-ul Sivotei, datorita vilelor construite traditional din piatra si detinute de persoane publice precum Guy La Roche, familia Stella Artois si familia Minos Records.

Sejururi în Sivota

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Sivota Diamond DETALII