/  /  / 
Nidri

Nidri

Insula Lefkada, Grecia

vacanta in Nidri
vacanta in Nidri
vacanta in Nidri
vacanta in Nidri
vacanta in Nidri
vacanta in Nidri

Nydri este un orasel-statiune situat pe coasta de est a insulei Lefkada situat la numai 17 km fata de capitala Lefkas sau Lefkada.Plaja, destul de ingusta, se intinde semeata, moderna si atragatoare de-a lungul a mai multor golfulete, care imbraca tarmul Marii Ionice. Plaja este un amestec interesant si nu prea deranjant de pietre cu nisip si in unele locuri cu iarba. Dar, datorita cadrului natural in care este asezat Nidri, cu muntele de-o parte si de alta a sa si cu marea cu multele insulite, fac din Nidri un loc foarte foarte placut, minunat si de neuitat.

Din Nidri se disting foarte clar tarmurile ondulate ale insulei familiei armatorului grec Aristotelis Onnasis, Scorpios precum si insulele Meganisos, Madouri si Sparti.
Nidri este un loc cu totul aparte din Lefkada, pentru stilul mai modern, mai sofisticat, plin de turisti, este locul cel mai animat; ponderea de turisti este tineretul vesel si zglobiu.
Marea este linistita, cu valuri mici, iar intrarea in mare este lina, cu pietre doar putin, la inceput, dupa care este doar nisip.

Sejururi în Nidri

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* San Nicolas DETALII
Hotel 3* Eva Beach DETALII
Hotel 3* Madouri DETALII
Hotel 3* G. George DETALII
Hotel 3* Athos DETALII
Vila 3* Sunny Garden Apart DETALII
Hotel 2* Tropicana Inn DETALII