/  /  / 
Faliraki

Faliraki

Insula Rhodos, Grecia

vacanta in Faliraki
vacanta in Faliraki
vacanta in Faliraki
vacanta in Faliraki
vacanta in Faliraki
vacanta in Faliraki

Faliraki este statiunea balneara primara de pe insula greceasca Rhodos, in Dodecanese. Este situata pe Faliraky Bay, pe coasta de nord-est, la aproximativ 14 km sud de orasul Rodos si la 10km sud-est de aeroport, fiind parte a municipiului Kallithea.
Faliraki este o destinatie turistica populara, cu o plaja ce se intinde pe 5km. In capatul sudic al plajei Faliraki, exista o plaja de nudisti oficiala, numita Mandomata Beach, care are o taverna mica, precum si o serie de toalete publice. Faliraki s-a reinventat ca un centru cosmopolit, cu un turism vibrant, catering exceptional si diversitate nationala.
Faliraki are cel mai mare parc acvatic din Europa, un parc de bowling si un fun-park pentru familii cu copii.
Centrul orasului, in special in lunile iulie si august, este foarte vizitat in special de familiile cu copii mici. Exista restaurante specializate in bucataria franceza, chineza, mexicana, italiana si britanica. De-a lungul plajei exista taverne, baruri, restaurante, cafenele si magazine turistice. Portul de pescuit Sf Apostolos este un hub de activitate in special dimineata, in timp ce barcile de pescuit descarca captura.