/  /  / 
Oia

Oia

Insula Santorini, Grecia

vacanta in Oia
vacanta in Oia
vacanta in Oia
vacanta in Oia
vacanta in Oia
vacanta in Oia

Oia, pronuntata "Ia", este cea mai faimoasa statiune din Santorini. Este cunoscuta pentru viata linistita de acolo si apusurile fantastice si este de departe cea mai pitoreasca statiune de pe Insula.
Este situata in varful unei stanci impresionante si ofera o vedere spectaculoasa asupra vulcanului Palia, Nea Kameni si asupra insulei Thirassia.
Oia este situata in partea de nord a insulei, la 11 km de Fira. Este un sat traditional, cu case fermecatoare, strazi înguste, biserici cu domuri albastre, si verande scaldate de soare. Strazile sale au o multime de magazine turistice, taverne, cafenele si alte magazine. La intrarea in sat este o parcare, unde vizitatorii pot lasa vehiculul lor si se pot bucura de plimbari lungi în caile pitoresti. Vulcanul de aici este mult mai putin impunator, dar puteti obtine înca unele vederi superbe.
Oia are mai multe atrac?ii culturale, cum ar fi Muzeul Maritim, care gazduie?te o mica biblioteca, obiecte din viata maritima a zonei, precum si vestigiile unei cetati venetiene. Multi artisti s-au indragostit de zona si s-au stabilit aici. Din acest motiv, satul Oia are multe galerii de arta.
Oia are, de asemenea, un mic port, Ammoudi, la care se poate ajunge printr-un set de 300 de trepte. Exista barci mici pe care le puteti inchiria catre insula Thirassia. Plaja din Armenis este, de asemenea, situata acolo. Tavernele din Oia ofera vizitatorilor mese gustoase de peste proaspat.

Sejururi în Oia

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Andronis Boutique (Adults only) DETALII
Hotel 4*+ Canaves, Oia DETALII
Apartament 4* Nostos, Oia DETALII
Vila 4* Oia Mare, Oia DETALII
Apartament 2* Oias Sunset DETALII