/  /  / 
Bicaz

Bicaz

Moldova & Bucovina, Romania

vacanta in Bicaz
vacanta in Bicaz
vacanta in Bicaz
vacanta in Bicaz
vacanta in Bicaz
vacanta in Bicaz

Bicaz este un oras din judetul Neamt, situat la poalele Muntilor Ceahlau. Are o populatie de 6.543 locuitori. In afara localitatii de resedinta, el mai cuprinde localitatile componente Capsa, Dodeni si Izvoru Muntelui si satele Izvoru Alb, Potoci si Secu.
Prin asezarea sa geografica orasul Bicaz reprezinta punctul de acces spre o mare parte din obiectivele turistice ale judetului Neamt, si anume: lacul Izvorul Muntelui (5 km), Masivul Ceahlau, Peştera Tosorog (24 km), Pestera Munticelu (26 km), Cheile Bicazului si Cheile Sugaului (25 km), Poiana Teiului si Valea Tarcaului, ruinele Palatului Cnejilor sau Manastirea Buhalnita (ctitorita in 1627), statiuniunea Durau, etc.
O alta destinatie atractiva pentru agrement, o reprezinta lacul “Izvorul Muntelui”, fiind singurul lac din tara situat intr-o localitate de munte pe care se sarbatoreste la data de 15 august Ziua Marinei. Lacul are o adancime de 100 m si poate fi admirat in zilele senine de pe Varful Toaca al masivului Ceahlau.
In ultimii ani orasul s-a dezvoltat din punct de vedere turistic si datorita hotelurilor si pensiunilor agroturistice construite sau modernizate in ultimii ani.

Sejururi în Bicaz

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Cabana 3* Baraj Bicaz DETALII
Cabana 3* Izvorul Muntelui DETALII