/  /  / 
Arefu

Arefu

Transfagarasan, Romania

vacanta in Arefu
vacanta in Arefu
vacanta in Arefu
vacanta in Arefu
vacanta in Arefu
vacanta in Arefu

Comuna Arefu se afla in marginea nord-vestica a judetului, la limita cu judetul Sibiu, pe cursul superior al Argesului, acolo unde acesta formeaza lacul de acumulare Vidraru.
In comuna Arefu se gaseste ansamblul cetatii Poenari, monument istoric de arhitectura de interes national, datand din secolele al XIV-lea–al XV-lea, alcatuit din cetatea propriu-zisa, un donjon, amenajari defensive pe monticol si o anexa. Un alt obiectiv clasificat la nivel national este o cruce de piatra din secolul al XVII-lea aflata in curtea bisericii din Capatanenii Ungureni, monument memorial sau funerar.
In rest, alte doua obiective din comuna sunt incluse in lista monumentelor istorice din judetul Arges ca monumente de interes local. Unul, clasificat ca monument de for public, este monumentul „Energia” (1970) de langa barajul Vidraru. Celalalt, clasificat ca monument memorial sau funerar, este casa Gheorghe Stephanescu (1873), aflata in satul Capatanenii Ungureni, la numarul 164.
In Arefu calatorii beneficiaza de numeroase locuri de cazare in pensiuni unde gazdele foarte primitoare si atente la nevoile turistilor asigura acestora o vacanta de neuitat.

Sejururi în Arefu

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Capra DETALII
Hotel 3* Posada Vidraru DETALII
Cabana 2* Cumpana DETALII