/  /  / 
Baile Tusnad

Baile Tusnad

Transilvania, Romania

vacanta in Baile Tusnad
vacanta in Baile Tusnad
vacanta in Baile Tusnad
vacanta in Baile Tusnad
vacanta in Baile Tusnad
vacanta in Baile Tusnad

In cheile Oltului, la o altitudine de 650m, la poalele muntilor acoperiti cu brazi se afla Orasul Baile Tusnad. Localitatea situata in partea sudica a Depresiunii Ciucului, intre muntii Harghita si Bodoc, este cea mai mica statiune balneara din tara, fiind cunoscuta pana astazi ca Mica Elvetie.
Statiunea cu diverse izvoare de ape minerale, mezotermale si mofete este recomandata pentru tratamentul bolilor cardio vasculare, urinare si ale sistemului nervos.
Statiunea dispune de baza de tratament, unde se efectueaza bai carbogazoase calde, aplicatii cu parafina, hidroterapii si fizioterapii, gimnastica medicala, electroterapie. Complexul este dotat cu 40 de vane si poate cura 800 de pacienti pe zi. Bazinul in aer liber este alimentat de apele Izvorului Bailor. Pozitia geografica, cadrul deosebit de pitoresc, cu aer puternic ozonat, bogat in aerosoli rasinosi si ioni negativi transforma statiunea intr-un punct de mare interes pentru turistii, dornici de vacante sau cure de sanatate, cazati in hotelurile si pensiunile din localitate.

Sejururi în Baile Tusnad

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Fortuna DETALII
Pensiune 3* Szent Kristof DETALII
Pensiune 3* Iris DETALII
Hotel 3* Tusnad DETALII
Hotel 3* Ciucas DETALII
Complex Hotelier 3* O3zone DETALII