/  /  / 
Lefkada

Lefkada

Insula Lefkada, Grecia

vacanta in Lefkada
vacanta in Lefkada
vacanta in Lefkada
vacanta in Lefkada
vacanta in Lefkada
vacanta in Lefkada

Lefkada este o insula plina de magie, oferind toate atuurile unui concediu perfect. Partea de nord este complet diferita de cea sudica, relieful se schimba la fiecare pas si plajele sunt pur si simplu captivante. Lefkada este una din cele mai frumoase, desi putin cunoscute insule ale Greciei.
Simbolul insulei Lefkada este plaja Porto Katsiki - o plaja de nisip formata la baza unei spectaculoase stanci, apa marii Mediterane abundand de nuante aproape incredibile, ca de smarald.
A doua plaja, considerata a fi la fel de frumoasa ca si plaja Porto Katsiki, dar mai greu accesibila (se coboara/urca circa 350 scari) este plaja Egremni, formata din nisip zgrunturos, extrem de placut si confortabil, adapostita de muntii insulei Lefkada.
La mica distanta de capitala Lefkada se afla Manastirea Lefkada, care dispune de o mini-gradina zoologica si de o icoana ortodoxa facatoare de minuni.
Lefkada este presarata de cateva statiuni mici, plaje salbatice si satucuri traditionale grecesti. Partea de est a insulei cuprinde statiunile Lefkada, Nikiana si Perigiali. Statiunile estice dispun majoritar de plaje cu pietris, dar exista si lagune mici cu plaje de nisip. Majoritatea statiunilor din partea de est sunt orientate catre partea continentala cu muntii sai magnifici.

Sejururi în Lefkada

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 2* Adani DETALII
Aparthotel 2* Anastasia Village DETALII