/  /  / 
Giurgiu

Giurgiu

Muntenia & Oltenia, Romania

vacanta in Giurgiu
vacanta in Giurgiu
vacanta in Giurgiu
vacanta in Giurgiu
vacanta in Giurgiu
vacanta in Giurgiu

Municipiul Giurgiu, centrul politic, administrativ, comercial si cultural al judetului cu acelasi nume este situat la 60 km sud de capitala, pe malul stang al Dunarii. Este resedinta judetului cu acelasi nume si unul dintre cele mai importante orase portuare din Romania.
La Giurgiu se gaseste si podul ridicat peste Dunare intre Romania si Bulgaria, cunoscut si sub denumirea simbolica de “Podul Prieteniei”. Ridicat in anul 1954, acest pod leaga Giurgiul de Ruse, fiind construit pe doua nivele: unul pentru circulatia feroviara si unul pentru cea rutiera.
Pentru cei ce doresc sa-si petreaca vacanta in aceasta regiune trebuie sa amintim ca se pot desfasura pornind de aici croaziere pe Dunare, iar alte zone ce se bucura de un potential turistic ridicat sunt Plaja Gostinu, Padurea Comana si Manastirea Comana, lacas de cult ridicat in anul 1461 de catre domnitorul Vlad Tepes sau Localitatea Calugareni, ce are o mare valoare istorica datorita faptului ca a reprezentat o scena de lupta in perioada razboaielor cu turcii.

Sejururi în Giurgiu

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 5* Domeniul Seniorilor DETALII
Hotel 3* Sud DETALII
Motel 3* Prietenia DETALII