/  /  / 
Buzau

Buzau

Muntenia & Oltenia, Romania

vacanta in Buzau
vacanta in Buzau
vacanta in Buzau
vacanta in Buzau
vacanta in Buzau
vacanta in Buzau

Municipiul Buzau este resedinta si cel mai mare oras al judetului Buzau, situat in zona centrala a judetului, la 120 km de Bucuresti, in sud-estul Romaniei.
Orasul se afla la cotul Carpatilor de curbura, pe malul drept al raului Buzau, la confluenta drumurilor intre patru mari provincii romanesti: Muntenia, Transilvania, Moldova si Dobrogea.
In Buzau se pot vizita parcul Crang, Palatul comunal si Casa Vergu - Manaila, cladire din secolul al XVIII-lea si cea mai veche din localitate, care gazduieste astazi o colectie de etnografie si arta populara.
De asemenea, orasul Buzau se afla in apropierea altor obiective turistice, valea Buzaului, Vulcanii Noroiosi, Manastirea Ciolanu si tabara de sculptura de la Magura, statiunea Sarata Monteoru sau localitatea Pietroasele unde au fost descoperite un celebru tezaur gotic si un castru roman. In zona se gasesc numeroase pensiuni dar si cateva hoteluri unde cei dornici de relaxare pot petrece vacanta intr-o ambianta de bun gust, confort sporit si rafinament.

Sejururi în Buzau

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Pietroasa DETALII
Hotel 2* Corso DETALII