/  /  / 
Covasna

Covasna

Transilvania, Romania

vacanta in Covasna
vacanta in Covasna
vacanta in Covasna
vacanta in Covasna
vacanta in Covasna
vacanta in Covasna

Statiunea balneoclimaterica Covasna este situata in zona de curbura a Muntilor Carpati, la 60 Km. distanta de Brasov, 35 km de Sf. Gheroghe, 250 km de Bucuresti, la o altitudine de 600 metri si beneficiaza de un climat bogat in factori naturali datorita padurilor de brazi din imprejurimi.
Covasna este denumita si " statiunea celor 1000 de izvoare" datorita multitudinii de factori naturali care se gasesc in apele minerale ale izvoarelor si iezerelor, ce sunt folositi in cura balneara mai ales cea cu profil cardiovascular.
Pe langa tratarea bolilor aparatului cardiovascular, in bazele de tratament din statiune se mai trateaza si: boli dermatologice, boli ale tubului digestiv, boli endocrine, ale aparatului locomotor, ale rinichilor, boli ale sistemului nervos. Bazele de tratament, complet renovate, sunt dotate cu mofete si ofera servicii de hidroterapie, electroterapie, masaj, gimnastica medicala, impachetare parafina si aerosoloterapie. Statiunea Covasna ofera si obiective turistice recomandate a fi vizitate.
Multitudinea unitatilor de cazare, hoteluri si pensiuni, acopera cererea tot mai mare a turistilor dornici sa petreaca pe aceste meleaguri vacante relaxante si benefice din punct medical.

Sejururi în Covasna

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Caprioara DETALII
Hotel 3* Cerbul DETALII
Hotel 3* Covasna DETALII
Hotel 3* Montana DETALII