/  /  / 
Olympic Beach

Olympic Beach

Paralia Katerini, Grecia

vacanta in Olympic Beach
vacanta in Olympic Beach
vacanta in Olympic Beach
vacanta in Olympic Beach
vacanta in Olympic Beach
vacanta in Olympic Beach

In Nordul Greciei, la numai 700 km de Bucuresti, se afla provincia numita Macedonia, prima patrie a grecilor. Macedonienii s-au instalat aici la inceputul mileniului 2 I.C. si apoi s-au raspandit in Pieria, zona din partea nordica a Muntelui Olimp, numita ''tara bogata'' sau ''tara de sub munte''. Statiunile Paralia - Olympic Beach si orasul Katerini alcatuiesc cel mai cosmopolit si luminos colt din Pieria.
Olympic Beach reprezinta perla statiunilor de pe litoralul Greciei de Nord, situata la 75 km sud de Salonic si este dominata de legendarul Munte Olimp.
In statiune gasim hoteluri mici si primitoare, cu o atmosfera familiala, supermarketuri, magazine de suveniruri, de confectii, de obiecte si articole de plaja.
De-a lungul plajei se afla numeroase restaurante si taverne traditionale, cu preparate gustoase, la preturi accesibile.
Plajele pitoresti scaldate in ape albastre si strajuite de muntii din jur creaza o senzatie deosebita fiecarui vizitator, seninatatea peisajului si forta naturii sculptand aici imagini de basm, ce fac din aceasta o locatie demna de a fi aleasa drept resedinta a Zeilor Olimpului.
Sporturile nautice si hidrobicicletele, completeaza jocul in valurile marii. Pentru cei mici exista tobogane de apa si ''Luna Park''.

Sejururi în Olympic Beach

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Danai SPA DETALII
Hotel 3* Parthenon Art DETALII
Vila 3* STAVROS DETALII