/  /  / 
Paraty

Paraty

Rio de Janeiro, Brazilia

vacanta in Paraty
vacanta in Paraty
vacanta in Paraty
vacanta in Paraty
vacanta in Paraty
vacanta in Paraty

Paraty, situat la cateva ore de Rio de Janeiro, e un vechi orasel colonial ce dateaza din sec XVII. Aici pot fi vazute stradute pietruite, cladiri istorice cu o arhitectura spectaculoasa bine conservata pana in zilele noastre.
Daca a existat un Paradis pe Pamant nu poate sa fi fost foarte departe de aici!?. Aceasta exclamatie ii este atribuita lui Amerigo Vespucci, atunci cand vapoarele sale ar fi acostat in apropierea plajelor tropicale de pe malul Oceanului Atlantic, acolo unde se afla acum orasul brazilian Paraty.
O frumusete naturala rar intalnita, cu munti, paduri, lagune, plaje insorite si insule tropicale care arata parca la fel ca la facerea lumii. O clima foarte blanda cu veri calduroase si umede si cu ierni in care temperatura nu scade sub 17-18 grade Celsius. Acestea sunt ingredientele naturale ale unei vacante braziliene, in orasele turistice de pe malul oceanului, intre Rio de Janeiro si Santos. Mai trebuie spus ca preturile sunt accesibile romanilor, localnicii ospitalieri, iar viata de noapte cu adevarat imprevizibila.

Sejururi în Paraty

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.