/  /  / 
Nazareth

Nazareth

Israel

vacanta in Nazareth
vacanta in Nazareth
vacanta in Nazareth
vacanta in Nazareth
vacanta in Nazareth
vacanta in Nazareth

Nazaret, situat la jumatatea drumului dintre Marea Mediterana la vest si Marea Galileii la est, este cel mai mare oras arab din Israel, cu o populatie de aproximativ 60000 de locuitori, din care 30-35% sunt crestini si restul musulmani.
Nazaret este primul oras mentionat in evanghelii, numeroase dovezi arheologice sugerand ca la inceput a fost un sat cu cateva zeci de familii. In cele mai multe descrieri este asociat cu grandioasa Bazilica a Bunei Vestiri, ridicata pe locul unde Maica Domnului a primit vestea intruparii lui Iisus.
Dupa Nasterea lui Iisus Hristos in Betleem si pelerinajul in Egipt, Sfanta Familie a revenit la Nazaret, unde Isus a crescut si mai tarziu a predicat la sinagoga.
Nazaretul este locul multor biserici vechi de secole, catedrale si manastiri, care au fost construite intr-o multitudine de stiluri arhitectonice, situate in locuri deosebit de pitoresti.
In acelasi timp, imprastiate printre temple, sunt o multime de cafenele si restaurante orientale precum si numeroase tarabe multicolore unde comerciantii din imprejurimi se aduna pentru a oferi produsele lor.
In ultimele decenii, Nazaretul s-a dezvoltat foarte mult, devenind o destinatie mult cautata si apreciata de turisti. In fiecare an, zeci de mii de pelerini si vizitatori sunt atrasi de temple, manastiri si capele, in cautare de hrana spirituala si inspiratie.

Sejururi în Nazareth

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Gardenia DETALII
Hotel 3* St. Gabriel DETALII