/  /  / 
Craiova

Craiova

Muntenia & Oltenia, Romania

vacanta in Craiova
vacanta in Craiova
vacanta in Craiova
vacanta in Craiova
vacanta in Craiova
vacanta in Craiova

Craiova, unul dintre cele mai mari orase ale Romaniei, este situata in sud-vestul tarii si a fost locuita, din primele secole ale erei noastre, de catre vechii daci, care o numeau Pelendava. La aproximativ 200 km de Bucuresti, Craiova se afla in Campia Romana, la egala distanta de Dunare si Muntii Carpati (in jur de 100 km), pe malul stang al raului Jiu.
Capitala a provinciei Oltenia, municipiul Craiova este un centru istoric, comercial si cultural. In timpul lui Mihai Viteazul, Craiova a cunoscut o puternica inflorire, izvoare contemporane prezentand orasul ca un important centru politic si militar. Craiova a fost in evul mediu si un centru cu un important rol militar si strategic, fiind un loc de grupare sau regrupare a fortelor militare si tinut de declansare a actiunilor antiotomane.
Cea mai veche constructie din zona Craiovei care s-a pastrat, atestata ca atare, este manastirea Cosuna - Bucovatul Vechi. Ea se inscrie in categoria constructiilor religioase monumentale din Tara Romaneasca.
Cazati in hoteluri sau pensiuni, turistii veniti in vacanta la Craiova se relaxeaza intr-o ambianta de bun gust, comfort si rafinament.

Sejururi în Craiova

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Helin DETALII
Hotel 4* Bavaria DETALII
Hotel 4* Europeca DETALII
Hotel 3* Parc DETALII
Hotel 3* Green House DETALII
Hotel 3* Emma Est DETALII
Hotel 3* Euphoria DETALII
Hotel 3* Andre's DETALII
Hotel 3* Helin Central DETALII