/  /  / 
Moieciu de Sus

Moieciu de Sus

Transilvania, Romania

vacanta in Moieciu de Sus
vacanta in Moieciu de Sus
vacanta in Moieciu de Sus
vacanta in Moieciu de Sus
vacanta in Moieciu de Sus
vacanta in Moieciu de Sus

Situat la doar 10 km de Castelul Bran, Moeciu de Sus va intampina cu farmecul specific satelor de munte.
Peisajul incantator imbie turistii sa petreaca vacante deosebite intr-un peisaj incantator, unde padurile de brad si fag de pe inaltimile din jur, asigura statiunii un aer puternic ozonat, specific depresiunilor intramontane.
Iubitorii schiului pot ajunge cu masina in mai putin de 30 de minute la mica partie dotata cu cablu, din satul Fundata, noua partie din Bran, sau la Poiana Brasov.
Cat priveste bucatele puse pe masa de proprietarii de pensiuni, ele intra in cele mai exigente topuri ale alimentatiei biologice: lapte, smantana, branzeturi si oua de casa, produse de carne preparate dupa retete locale (carnati, slanina si alte afumaturi), pe care, daca le gusti o singura data, nu le mai poti uita.
Ca atractii turistice, Moeciu de Sus se distinge prin stancile din Cheile Gradistei si ale rezervatiei bio-geologice "La Chisatoare", insa marea parte a turistilor ajung la Moeciu de Sus, pentru ca este satul cu cel mai bun acces spre Platoul Bucegilor.
Vacanta in Moeciu de Sus se caracterizata prin linistea, aerul curat si atmosfera pastorala ce curge o data cu lumina peste pajisti. In zona se mai pot admira, frumoasa biserica ridicata la anul 1800 cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" precum si izvoarele ce curg din munte la Cheile Moeciului, formand o mica rezervatie bio-geologica.
Numeroasele pensiuni din localitate asigura turistilor conditii excelente de cazare si masa.

Sejururi în Moieciu de Sus

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Casa Particulara 5* Wiarusti DETALII
Hotel 3* Mistral Resort DETALII