/  /  / 
Kalambaka

Kalambaka

Grecia

vacanta in Kalambaka
vacanta in Kalambaka
vacanta in Kalambaka
vacanta in Kalambaka
vacanta in Kalambaka
vacanta in Kalambaka

Kalambaka este un oras mic si modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stancilor abrupte Meteora care incadreaza partea de nord a orizontului. Kalambaka dispune de un numar suficient de locuri de cazare in hoteluri pentru vizitatorii Meteorei, iar strada principala este plina de magazine turistice, cafenele si restaurante.
Cea mai inalta stanca, numita "Agia", este punct de reper si separa Kalambaka de Kastraki (2 km spre vest), iar drumul pavat duce catre manastiri. Orasul este curat si linistit, cu o strada principala care trece prin el ca o coloana vertebrala, iar mai multe piete impodobite cu fantani generoase devin puncte de intalnire pentru familii si copii galagiosi pana seara tarziu. Cele mai multe restaurante si cafenele sunt situate de-a lungul strazii principale si pe cateva strazi laterale in centrul orasului.
Kalambaka este destinatie turistica pentru tot timpul anului si gazduieste un muzeu de arta moderna, precum si o scoala traditionala de sculptura in lemn. Reperul cel mai interesant din Kalambaka (langa Meteora) este, probabil, biserica Adormirea Maicii Domnului.

Circuite care ajung în Kalambaka

Creta - circuit si sejur (autocar) 9 zile de la 474.00 EUR Detalii

Sejururi în Kalambaka

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.