/  /  / 
Zurich

Zurich

Elvetia

vacanta in Zurich
vacanta in Zurich
vacanta in Zurich
vacanta in Zurich
vacanta in Zurich
vacanta in Zurich

Zurich este capitala unuia dintre cantoanele Elvetiei cu acelasi nume, aflat in nord-estul tarii. Fascinantele muzee, in special muzeul National (Landesmuseum), strazile pline cu magazine si buticuri cu bijuterii, manastirile Grossmunster (manastire de preoti) si Fraumunster (manastire de maicute) reprezinta cateva repere importante pentru vizitatorii orasului Zurich.
Orasul este un paradis pentru cumparaturi. Zonele comerciale principale sunt concentrate pe un kilometru patrat in centrul orasului. Pe faimoasa strada Bahnhofstrasse, una dintre cele mai frumoase din Europa, veti gasi buticuri elegante, centre comerciale, magazine specializate in incaltaminte, blanuri, articole din piele, accesorii, portelan, bijuterii si ceasuri dar si banci, cafenele si terase va vor ademeni sa popositi pentru a va relaxa. Veti gasi de asemenea numeroase magazine in Orasul Vechi, pe malul stang al raului Limmat.
O alta strada comerciala este Limmatquai cu centrele mestesugarilor locali si buticuri la moda. Zurich ofera numeroase localuri unde puteti manca ieftin falafel sau taitei in Niederdorf, sau un pic din atmosfera tipic elvetiana in jurul pietei Zahringerplatz, unde veti gasi intotdeauna specialitatile zilei in berariile deschise toata ziua.

Sejururi în Zurich

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.