/  /  /  / 
Hotel 4* Aregai Marina
Hotel 4* Aregai Marina Santo Stefano Al Mare Italia
Hotel 4* Aregai Marina Santo Stefano Al Mare Italia
Hotel 4* Aregai Marina Santo Stefano Al Mare Italia
Hotel 4* Aregai Marina Santo Stefano Al Mare Italia
Hotel 4* Aregai Marina Santo Stefano Al Mare Italia
Hotel 4* Aregai Marina Santo Stefano Al Mare Italia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* Aregai MarinaTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Italia, Santo Stefano Al Mare

Localizare

Hotelul este situat direct pe plaja, intr-un peisaj pitoresc al portului de la Marina Aregai in Santo Stefano Al Mare, la 8 km de San Remo.

Camere

Ideal pentru cei care cauta o cazare confortabila si primitoare la doar cativa pasi distanta de mare. Fiecare camera are aer conditionat, TV prin satelit, incalzire, telefon, uscator de par, mini-bar si seif.

Facilitati

Hotelul dispune de plaja privata, amplasament direct pe plaja, receptie 24 de ore, lounge bar, lift, gradina, beauty center, masaj, salon de bronzat, wi-fi gratuit, personal poliglot (engleza franceza, germana, italiana , romana si rusa).

Bine de stiut:

*Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.
*Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg. Transportul bagajelor care depasesc cantitatea admisa gratuit este supus unor tarife.
*Bagajul de mana nu poate depasi 7 kg.
*Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.
*Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.
*Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate din Italia in functie de normele impuse de acestea.

Operator

CHRISTIAN TOURS

SENIORI

* Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.
* Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
* Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.
* Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
*Toti turistii care vor calatori pe acest program vor trebui sa achite direct la hotel o taxa de oras/statiune. Valoarea acesteia poate varia intre 1-2 euro/persoana/zi.
*Pentru orice reclamatie referitoare la serviciile prestate in cadrul pachetului Senior Voyage, responsabilitatea este a operatorului.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!