/  /  /  / 
Hotel 3* Agapinor City
Hotel 3* Agapinor City Paphos Cipru
Hotel 3* Agapinor City Paphos Cipru
Hotel 3* Agapinor City Paphos Cipru
Hotel 3* Agapinor City Paphos Cipru
Hotel 3* Agapinor City Paphos Cipru
Hotel 3* Agapinor City Paphos Cipru

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* Agapinor CityTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Cipru, Paphos

Localizare

Hotelul Agapinor este situat in centrul orasului Paphos si are o localizare ideala pentru cumparaturi, fiind la cateva minute de mers pe jos de piaa si bazarul local, de Muzeul Regional si Gradinile Publice.

Facilitati

receptie 24 de ore, cocktail bar, cafenea, restaurant cu bucatarie locala si internationala, biblioteca, internet, piscina exterioara, piscina pentru copii, umbrele, sezlonguri, parcare privata, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, 2 lifturi, camera de bagaje, room service.

Camere

Cele 73 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat si incalzire centralizate, uscator de par, seif, televizor color, TV satelit, telefon direct.

Nota

Programul SENIOR VOYAGE:
* Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
* Grupul minim pentru a se organiza excursiile gratuite este de 20 persoane. In cazul neorganizarii, nu se ramburseaza nimic, aceste excursii fiind un Bonus.
* Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare. Schimbarea hotelului, nu poate constitui motiv de anulare din partea Clientului.
* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!