/  /  /  / 
Hotel 5* Colossae Thermal
Hotel 5* Colossae Thermal Pamukkale Turcia
Hotel 5* Colossae Thermal Pamukkale Turcia
Hotel 5* Colossae Thermal Pamukkale Turcia
Hotel 5* Colossae Thermal Pamukkale Turcia
Hotel 5* Colossae Thermal Pamukkale Turcia
Hotel 5* Colossae Thermal Pamukkale Turcia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 5* Colossae ThermalTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Turcia, Pamukkale

Localizare

Colossae Thermal & Spa Hotel Pamukkale este situat in regiunea Kayahayit, in spatele muntilor. Este situat in vecinatatea ruinelor Hierapolis. Legendarul Pamukkale este situat la numai 3 km departare de Hotelul Colossae. Colosae este situat la o distanta de 22 km de Pamukkale, si la 150 km de Marmaris si Kusadasi, 80 km distanta de Aeroport si la numai 25 km de gara.

Camere

Colossae Thermal Hotel Pamukkale are in componenta 231 de camere cu un total de 502 paturi, ce cuprind 207 camere Standard, 3 camere pentru persoane cu handicap, si 21 de apartamente, toate fiind amenajate si decorate luxos, si echipate cu telefon direct, dus, wc, mini bar, baie, seif, TV satelit, aer conditionat, scaune si masa, debara, uscator de par, telefon in baie, linie Analog pentru conexiune Dial up. Apartamentele au in plus living room.

Facilitati

Thermal Hotel Colossae ofera turistilor piscina exterioara, piscina interioara, bazin pentru copii, loc de joaca pentru copii, centru de fitness, centru Spa, balneotherapie, centru terapeutic cu noroi, centru Anti Stress, centru termal, apa termala cu mangeziu, sulf, hiodrogen, carbon si calciu, (Tratamentele se adreseaza celor care au: probleme ale pielii, nevoie de Masaj, nevoie de tratament facial), Tenis, Biliard, Tenis de masa, Basket, Teren de fotbal, Voley, Night club si Gradina, parcare exterioara, Generator,sala de jocuri, etc.

Masa

Colossae Thermal Hotel Pamukkale ofera restaurante magnifice cu o capacitate de 1200 in interior si 450 in exterior. Deasemenea restaurantul ofera delicioase preparate din bucataria turceasca si cea internationala sub forma bufet deschis.
Spectacole cu Muzica Live si dansatoare exotice in fiecare noapte la unul din baruri.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!