/  /  /  / 
Resort 5* Soneva Fushi Resort & Six Senses Spa
Resort 5* Soneva Fushi Resort & Six Senses Spa Atolul Baa Maldive
Resort 5* Soneva Fushi Resort & Six Senses Spa Atolul Baa Maldive
Resort 5* Soneva Fushi Resort & Six Senses Spa Atolul Baa Maldive
Resort 5* Soneva Fushi Resort & Six Senses Spa Atolul Baa Maldive
Resort 5* Soneva Fushi Resort & Six Senses Spa Atolul Baa Maldive
Resort 5* Soneva Fushi Resort & Six Senses Spa Atolul Baa Maldive

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Resort 5* Soneva Fushi Resort & Six Senses SpaTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Maldive, Atolul Baa

Localizare

Brodata de plajele cu nisip alb care imbratiseaza cu blandete marea blanda azurie, legendara Soneva Fushi Resort arata ca idilica insula a lui Robinson Crusoe, punand insa la indemana oaspetilor cele mai rafinate servicii create de inteligenta omului. Izolarea ei devine centrul de atractie a farmecului pe care-l emana, oferind culmea luxului si sofisticarii. Fii binevenit intr-o experienta luxoasa, in care realitatea naturala a locatiei de destinatie se imbina cu stilul discret si totusi sofisticat.
Distanta de la aeroportul Male la insula este de 96 de kilometri iar transportul se face cu hidroavionul si dureaza 30 de minute.

Camere

Resortul detine un numar de 65 de camere: 1 Soneva Fushi Jungle Reserve, 2 The Retreat, 1 Soneva Fushi Villa Suite & Tree House, 6 Two Bedroom Crusoe Suite, 1 One Bedroom Crusoe Suite, 9 Soneva Fushi Villa Suite, 15 Soneva Fushi Villa, 15 Crusoe Villa, 15 Rehendi Room. Camerele inglobeaza esenta unei adevarate fantezii de lux in tinuturi indepartate. Vilele sunt astfel aranjate, incat fasia alba de nisip este la doar cativa pasi. Vilele sunt separate intre ele de o bogata vegetatie luxurianta, care formeaza gradini si curti interioare, ce iti confera bucuria unei intimitati complete. Daca peferi, poti sa-ti faci siesta contempland marea si frumusetea naturii. Fiecare baie se deschide spre o gradina privata deosebit de bine ingrijita, grija fata de mediu fiind aici o preocupare esentiala. Camerele au ca dotari standard: aer conditionat si ventilator de tavan, sistem stereo CD HiFi cu difuzoare, televizor, minibar, seif, uscator de par.

Facilitati

Personal pentru relatii clientii, salon si servicii de primire la aeroport, terminal special hidroavion, salon Vip, terminale si acces internet, fax, telefon IDD, salon de zi si de intalniri, biblioteca, librarie, cinema in aer liber, servicii medicale, farmacie, servicii de curatatorie, baby sitting, seif, magazine de bijuterii si suveniruri, sunt acceptate toate tipurile de carduri. Acticitati: Six Senses Spa, Centru fitness, Jogging, Tenis de masa, Tenis de camp, Badminton, Joc de table, Sah, Volei, Plimbari cu bicicleta, Pescuit.

Masa

Experienta de a servi masa la Soneva Fushi este memorabila in diversitatea sa, de la meniuri gourmet, inspirate dintr-o larga varietate de culturi culinare, pana la ofertele de meniuri organice, grataruri simple si escapade romantice, toate fiind acompaniate de vinuri de colectie dintr-o excelenta crama si baruri create pe concepte inovative. Ever Soneva So Down to Earth ofera meniu a la carte Mediterranean, Mihiree Mitha Lunch ofera mic dejun stil buffet international, Ever Soneva So Hot and So Cool are cea mai buna inghetata, Ever Soneva So Delicate este deschis zilnic pentru mic dejun si pranz, Ever Soneva So Fiery este restaurantul unde iti alegi ingredientele din pizza ta speciala, paste sau salata. Fresh in the Garden Restaurant este langa cinema Paradiso si terenul de tenis si poti servi meniuri maldiviene din peste, fructe sau meniuri vegetariene, Sense by the Beach Restaurant te introduce in bucataria culinara peruviana si japoneza. De asemenea poti opta pentru cina in camera sau o cina romantica. Baruri: Main Bar and ?.So Spiritual, Sense by the Beach Bar & Pavilion, Bar(a)bara, The Cellar.

Nota

Deasemenea va putem oferi la cerere tarife pentru excursii optionale, cursuri de scufundari, alte transferuri, sporturi de apa, tratamente in centrul spa si alte suplimente.

Activitati

Six Senses Spa, centru fitness complet echipat, jogging, yoga, tenis de masa, tenis de camp, badminton, joc de table, sah, volei, plimbari cu bicicleta, observator astronomic, cinema cu biblioteca de DVD, pescuit. Centrul Scuba Diving - Certificat PADI
Centrul de sporturi maritime ofera: snorkelling, diving, sailing, windsurfing, waterskiing, canoe, wakeboarding, waterskiing, speedboats, scoala de diving.
Excursii: Snorkelling la recifii de corali, Sunrise Picnic, Picnic pe dune de nisip, Excursii de pescuit, Croaziera la delfini, Croaziera la apus, Excursii cu yacht de lux, Excursii pentru shoping in Male, Picnic pe insule nelocuite.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!