/  /  /  / 
Hotel 3* CUBA
Hotel 3* CUBA Milano Marittima Italia
Hotel 3* CUBA Milano Marittima Italia
Hotel 3* CUBA Milano Marittima Italia
Hotel 3* CUBA Milano Marittima Italia
Hotel 3* CUBA Milano Marittima Italia
Hotel 3* CUBA Milano Marittima Italia

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* CUBA TRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Italia, Milano Marittima

Localizare

Hotelul Cuba este situat intr-o zona frumoasa la numai 50 m de plaja, la 700 m de centrul Milano Marittima, aproape de locurile unde se practica sporturi (tenis, golf, navigare, canoe, etc), la cativa pasi de portul turistic Cervia.
Extista un autobuz public ce face legatura intre centrul local balneo, Parcul Natural si casa Butterfly, Mirabilandia (parc de distractii), Ravenna si alte locuri faimoase.
50 m de plaja nisipoasa, cu loc loc de volei, bowling italian, si loc de joaca pt. copii.

Camere

Toate camerele au servicii private, caldura, aer conditionat, ventilator - aerisire, balcon, telefon direct, TV satelit, seif, uscator par, internet gratuit, conexiune internet wireless;
Sosiri sumbata de la ora 12:00, plecari pana in ora 10:00.

Facilitati

Hotelul dispune de o sala mare cu aer conditionat in care poti sta si citi, o sala cu bar si TV, restaurant cu aer conditionat si veranda cu vedere spre gradina hotelului ( care este folosita in special pt. evenimente si petreceri), lift, terasa, solar, parcare interioara.
Turistii pot profita gratuit de spalatoria de haine, internet, conexiune wireless, biciclete.
Mai mult decat atat hotel pune la dispozitia turistilor gratuit sla de forta/fitness, terenul de tenis in Milano Marittima Tennis Club si posibilitatea de a juca golf la Adriatic Golf Club cu 27 de gauri, la pret special.
Animalele de marime mica sunt admise gratuit.

Masa

Mic dejun, pranz sau cina, cu multiple varietati din meniu cu carne si peste in fiecare zi (primul si al 2-lea fel), bufet cu legume, desert sau fructe.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!