/  /  /  / 
Hotel 4* Meridien Beach Plaza
Hotel 4* Meridien Beach Plaza Monaco Franta
Hotel 4* Meridien Beach Plaza Monaco Franta
Hotel 4* Meridien Beach Plaza Monaco Franta
Hotel 4* Meridien Beach Plaza Monaco Franta
Hotel 4* Meridien Beach Plaza Monaco Franta
Hotel 4* Meridien Beach Plaza Monaco Franta

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* Meridien Beach PlazaTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Franta, Monaco (Coasta de Azur)

Localizare

Hotelul este situat pe plaja la doar cateva minute de faimosul Casino Palace.

Camere

Hotelul Meridien Beach Plaza pune la dispozitie 403 camere decorate in stil mediteran cu o atingere de contemporan. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon direct, seif, conexiune internet, tv satelit, mini bar, uscator de par, halate si papuci de baie.

Facilitati

2 restaurante, baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, fitness, sali de conferinta, salon de infrumusetare, servicii de spalatorie, centru de sanatate, sauna, room service, plaja privata cu umbrele si sezlonguri, jacuzzi, garaj, magazine, se accepta si accesul cu animale.

Masa

Mic dejun.

Nota

? Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate
? In ultima zi de cazare camerele se vor elibera la ora 11:00, bagajele urmand a fi lasate in spatiul special amenajat in fiecare hotel.
? Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata
? Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul incheierii contractului de comercializare a serviciilor turistice
? In momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie pentru posibile cheltuieli suplimentare de pe parcursul sederii cartea de credit sau o anumita suma de bani.
? Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul de Resort din Franta. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
? Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie cu ajutorul reprezentantului agentiei
? Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!