/  /  /  / 
Hotel 3* Columbus
Hotel 3* Columbus Monaco Franta
Hotel 3* Columbus Monaco Franta
Hotel 3* Columbus Monaco Franta
Hotel 3* Columbus Monaco Franta
Hotel 3* Columbus Monaco Franta
Hotel 3* Columbus Monaco Franta

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 3* ColumbusTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Franta, Monaco (Coasta de Azur)

Localizare

Hotelul este situat foarte convenabil in cartierul Fontvieille, exact vis-a-vis de eliport si la cateva minute distanta de Palace Casino.

Camere

Hotelul are 181 de camere din care 28 suite, toate dotate cu aer conditionat, telefon, tv satelit, radio, uscator de par, mini bar, seif, balcon sau terasa, internet wireless.

Facilitati

Bar, sala de conferinte, servicii de schimb valutar, servicii pentru persoane cu dizabilitati, servicii de spalatorie, parcare, restaurant, room service, piscina exterioara, internet, sala de gimnastica, baby sitter, servicii medicale, lift.

Masa

Mic dejun.

Nota

? Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate
? In ultima zi de cazare camerele se vor elibera la ora 11:00, bagajele urmand a fi lasate in spatiul special amenajat in fiecare hotel.
? Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata
? Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul incheierii contractului de comercializare a serviciilor turistice
? In momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie pentru posibile cheltuieli suplimentare de pe parcursul sederii cartea de credit sau o anumita suma de bani.
? Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul de Resort din Franta. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
? Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie cu ajutorul reprezentantului agentiei
? Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!