/  /  /  / 
Resort 5* Coco Palm Dhuni Kolhu
Resort 5* Coco Palm Dhuni Kolhu Atolul Baa Maldive
Resort 5* Coco Palm Dhuni Kolhu Atolul Baa Maldive
Resort 5* Coco Palm Dhuni Kolhu Atolul Baa Maldive
Resort 5* Coco Palm Dhuni Kolhu Atolul Baa Maldive
Resort 5* Coco Palm Dhuni Kolhu Atolul Baa Maldive
Resort 5* Coco Palm Dhuni Kolhu Atolul Baa Maldive

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Resort 5* Coco Palm Dhuni KolhuTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Maldive, Atolul Baa

Localizare

Hotelul se afla la o distanta de 135 km de aeroport; transferul cu avionul dureaza 35 minute. Lungimea insulei 660 m, latimea 290 m, distanta pana la recif interior 10-30 m si 6 km pana la cel exterior. Cele mai cunoscute si cele mai bune zone pentru scufundari se afla in apropiere. De asemenea plaja este una deosebita datorita nisipului sau alb si fin.

Camere

Deluxe Villa: pat king size, baie spatioasa in aer liber cu vana, fohn, climatizare, fierbator de apa, seif, minibar, terasa cu sezlonguri si o mica piscina. Lagoon Villa: dispun de baie luxoasa cu jacuzzi, WC, fohn, vedere la mare, climatizare, ventilator, CD player Sony, telefon, seif, minibar, fierbator de apa, loc pentru siesta, terasa cu masa, sezlonguri, o mica piscina (terasa are acces la mare, dar inotul nu este recomandat din motive de siguranta).

Facilitati

Acest hotel este unul dintre cele mai frumoase destinatii din Maldive, si face parte din "Small Luxury Hotels of the World". Dispune de receptie, mai multe baruri, restaurante, doua magazine, sala TV, biblioteca, internet, tenis de masa, biliard, volei, piscine, fitness, yoga, arte martiale, jacuzzi, teren de tenis iluminat, badminton, katamaran, windsurf, volei, ski pe apa, echipament pentru scufundari, Centrul Nautilus Spa (masaj, tahlaso terapie, aromaterapie).

Masa

Poti servi mesele la Air Aqua Restaurant intr-o atmosfera romantica, pe apa, cu meniuri pe baza de peste, fructe de mare si un strop de arome asiatice. Latitudes Bar - pe plaja, ofera un spectaculos peisaj la apusul soarelui si serveste sandvisuri si bauturi. Wine Bar - bar special cu peretii din sticla. Breeze Restaurant - pe plaja si serveste meniuri a la carte.

Activitati

Pavilion de yoga, pavilion pentru arte martiale, Centrul Scuba Diving - Certificat PADI, Centrul de sporturi maritime ofera, Picnic pe plaja, Croaziere la apus, Excursii pe insule izolate, Excursii de snorkeling, Shopping in Male - sunt doar cateva din activitatile de care va puteti bucura.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!