/  /  /  / 
Hotel 4* Carlton
Hotel 4* Carlton Sharjah Emiratele Arabe
Hotel 4* Carlton Sharjah Emiratele Arabe
Hotel 4* Carlton Sharjah Emiratele Arabe
Hotel 4* Carlton Sharjah Emiratele Arabe
Hotel 4* Carlton Sharjah Emiratele Arabe
Hotel 4* Carlton Sharjah Emiratele Arabe

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* CarltonTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Emiratele Arabe, Sharjah

Localizare

Sharjah Carlton Hotel este o proprietate situata in fata plajei inconjurata de gradini inverzite si frumos colorate. Localizata la 5 km de centrul orasului are acces facil catre aeroporturile internationale din Dubai si Sharjah. Este un hotel de lux cu moderne facilitati cu puternice influente orientale. Sharjah Carlton Hotel a mentinut reputatia sa internationala asigurarad un standard ridicat prin servicii politicoase si eleganta.

Camere

Prospat renovatele si spatioasele camere sunt complet echipate cu sistem de telefonie internationala,TV color cu antena satelit, mini frigider, radio si vedere spre mare de la balcon. Pe de alta parte, bungalow-urile au aceleasi facilitati si formeaza printre cele mai faimoase complexuri hoteliere din regiune.

Facilitati

Dus, aer conditionat, TV prin satelit, radio, frigider, acces la Internet, majoritate camerelor au vedere spre mare, 2 bazine cu temperatura reglabila, cort de tenis, sauna, seif la receptie, fitness.

Inchiriere ambarcatiuni

* pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
* copii clare color sau varianta electronica (scan color) dupa prima si a doua fila din pasaport, din care sa reiasa numele complet, numarul si seria de pasaport, data emiterii si expirarii pasaportului, data de nastere si nationalitatea
* 1 fotografie color, tip pasaport, dimensiuni 4,3x5,5 cm sau in format electronic max 40kb, JPGNOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!