/  /  /  / 
Hotel 4* Osterreichischer Hof
Hotel 4* Osterreichischer Hof Bad Hofgastein Austria
Hotel 4* Osterreichischer Hof Bad Hofgastein Austria
Hotel 4* Osterreichischer Hof Bad Hofgastein Austria
Hotel 4* Osterreichischer Hof Bad Hofgastein Austria
Hotel 4* Osterreichischer Hof Bad Hofgastein Austria
Hotel 4* Osterreichischer Hof Bad Hofgastein Austria

Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hotel 4* Osterreichischer HofTRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Austria, Bad Hofgastein (Salzburg)

Localizare

Hotelul Osterreichischer Hof este situata exact in centrul orasului, in zona pietonala, locatie perfecta pentru o vacanta in zona Bad Hofgastein.In imediata apropiere a hotelului se afla un centru spa, iar teleski-ul care asigura accesul turistilor pana in varful partiei, are capatul chiar langa hotel.

Camere

Hotelul dispune de 57 de camere dotate cu baie sau dus/wc, uscator de par, radio, telefon, internet contra cost, seif. Unele camere au balcon.
*Camera dubla standard are aprox 25-30 mp;
*suita este formata din 2 camere si poate primi pana la 4 persoane;
*camera single are aprox. 20 mp;
*camera dubla superioara poate caza 2-3 persoane si are aprox 28-35 mp.

Facilitati

Hotelul este dotat cu receptie, lobby cu semineu, parcare gratuita, internet gratuit, camera pentru depozitarea echipamentelor de schi, cafenea. Teleski la iesirea din hotel.
Spa-ul de 3000mp este folosit in comun cu Hotelul Norica Bad Hofgastein. Piscina termala interioara, baie de aburi cu aromaterapie, Kneipp grotto.
Se asigura acces nelimitat la Alpen Therme Gastein cu bai termale interioare si exterioare, diverse alte tipuri de piscine, zona de agrement pentru familii cu doua tobogane gigantice, bazin pentru copii si un dom pentru iubitorii de aventura, Ladies World (sauna doar pentru femei).
Nou: 8 sali de tratament. Program: zilnic intre orele 08:00-20:00. Fiecare adult care plateste complet beneficiaza de 1 sedinta de masaj partial pe sejur (15 min)
Servicii wellness contra cost (local): centru de infrumusetare, masaje, cabinet medical cu medic.
Accesul animalelor de companie este permis contra sumei de 8 euro/zi, fara hrana.

Masa

Demipensiune
Mic dejun bufet cu produse organice, pranz SAU cina cu 4 feluri de mâncare (se poate alege pranzul sau cina, nu sunt incluse ambele), cina de Craciun, cina de Revelion – bufet la miezul noptii.
Seri tematice: 1 data/saptamana bufet cu produse traditionale si cina festiva.NOTĂ: Dacă nu dorești să rezervi online, ne poți contacta telefonic la (021) 3120221 / (021) 3120211 sau prin email la promo@promoturism.ro. Îți stăm la dispoziție, de Luni până Vineri, între orele 09:30 - 17:00. Online, lucrăm NON-STOP!