/  / 
Macedonia

Macedonia

vacanta in Macedonia
vacanta in Macedonia
vacanta in Macedonia
vacanta in Macedonia
vacanta in Macedonia
vacanta in Macedonia
Macedonia este destinatia ideala pentru cei care vor sa evite aglomeratiile de turisti, coziile la intrarea in muzee sau imbulzeala din jurul unor obiective turistice.
Macedonia este una dintre cele mai sigure si mai atractive tari ale Europei, paradisul cataratorilor, al ciclistilor, schiorilor si alpinistilor. Numeroasele sale lacuri si rauri nepoluate atrag pescarii, in timp ce ruinele romane si arta religioasa invita iubitorii de cultura sa descopere o fata diferita si proaspata a vechii Europe.
Principala atracție a Macedoniei este Lacul Ohrid, la granița de sud-est, cu Albania. Acesta este cel mai adanc lac al Europei si unul dintre cele mai vechi ale lumii. Intre mijlocul lunii iulie si sfarsitul lunii august are loc Festivalul de Vara Ohrid, cel mai potrivit moment pentru a asculta muzica macedoneana, de a-i degusta preparatele culinare si de a-i cunoaste oamenii, in toata gloria lor.
Capitala este orasul Skopje, un microcosmos cu adevarat placut al numeroaselor farmece macedonene. Exista multe relicve istorice, fortarețe medievale si un bazar in stil otoman aglomerat si interesant.
Dupa lasarea intunericului, faimoasa viata de noapte din Skopje transforma orasul intr-unul plin de muzica live si cluburi vibrante.
Mavrovo, la 60 de kilometri est de Skopje, este un resort de schi excelent, din pacate subevaluat, situat intr-un minunat decor montan. Bitola, al doilea cel mai mare oras al tarii, este cunoscut pentru cultura sa de cafenea si mostenirea otomana.

Destinații din Macedonia cu tarife la cerere


Alege o atracție turistică și vezi unde poți merge în Macedonia