/  / 
Malaysia

Malaysia

vacanta in Malaysia
vacanta in Malaysia
vacanta in Malaysia
vacanta in Malaysia
vacanta in Malaysia
vacanta in Malaysia
Una dintre cele mai placute si linistite tari din Asia de sud-est, Malaysia este un taram animat si bogat, cu o cultura multipla, o fuziune de traditii si obiceiuri.
Malaysia este o societate multiculturala, in care locuiesc laolalta malaezi, chinezi si indieni, astfel ca totul, incepand cu arta, continuand cu arhitectura, mancarea sau viata cotidiana se afla sub influenta acestor nationalitati.
O vacanta reusita incepe in Kuala Lumpur care, desi nu abunda in obiective turistice cu traditie, gazduieste turnurile gemene Petronas, care au detinut pentru cateva luni recordul absolut de inaltime in lume.
Paradisul tropical se afla pe insula Pangkor cu opt kilometri de plaje cu ape limpezi, vile luxoase si hoteluri de cinci stele.
O alta destinatie turistica este insula Penang, cunoscuta sub numele de "Perla Orientului", care gazduieste capitala provinciala Georgetown, un oras cu o fermecatoare arhitectura coloniala.
In nordul insulei Borneo, in provincia Sabah se intinde parcul national Kinabalu, aflat pe muntele sacru cu acelasi nume, renumit pentru orhideele sale. Un alt parc national care merita vizitat este Bako, aflat in provincia Sarawak, tot pe insula Borneo, faimos pentru speciile rare si spectaculoase de plante si pasari exotice.
Malaysia este nu doar un paradis turistic, ci si unul al cumparaturilor ieftine. Totul, de la obiecte artizanale pana la haine si electronice, este mult sub pretul Europei.

Destinații din Malaysia cu tarife la cerere


Alege o atracție turistică și vezi unde poți merge în Malaysia