/  / 
Mexic

Mexic

vacanta in Mexic
vacanta in Mexic
vacanta in Mexic
vacanta in Mexic
vacanta in Mexic
vacanta in Mexic
Aflat in extremitatea sudica a Americii de Nord, Mexicul este marginit la nord de Statele Unite, la nord-vest de Golful California, la vest de Pacific, la sud de Guatemala si Belize, iar la est de Golful Mexic si Caraibe. Relieful si vegetatia sunt de o diversite extraordinara: de la mlastina la desert, de la jungla tropicala la vegetatie alpina de mare altitudine. Aproape jumatate din suprafata acestei tari se afla la o altitudine de peste 1000 m.
Mexicul reprezinta destinatia turistica numarul unu din America Latina. Cele mai renumite atractii turistice sunt vestigiile vechii civilizatii Meso - Americane, orasele coloniale si statiunile de pe litoral.
Clima variaza in functie de altitudine. In zonele de coasta si de campie aerul este fierbinte si umed, iar pe platoul central clima este temperata chiar si iarna. In zona montana climatul este bland, dar cu diferente mari de temperatura intre zi si noapte. La peste 2000 m aerul este chiar rece. Ploile variaza de la o regiune la alta. Sezonul uscat, fara ploaie, dureaza din octombrie pana in martie.

Destinații din Mexic cu tarife la cerere


Alege o atracție turistică și vezi unde poți merge în Mexic