/  / 
Olanda

Olanda

vacanta in Olanda
vacanta in Olanda
vacanta in Olanda
vacanta in Olanda
vacanta in Olanda
vacanta in Olanda
Olanda, o tara cu un un peisaj tipic si nenumarate atractii a fost, de-a lungul timpului, subiectul multor picturi si alte opere de arta. Astfel, turistii vor fi placut surprinsi sa descopere ca cele 12 provincii olandeze ofera paduri intinse si bogate, dealuri ondulate cu podgorii de vita de vie, superbe rezervatii naturale si nu in ultimul rand pajisti intinse pline de vestitele lalele viu colorate.
Insa Olanda inseamna si mai mult: orase moderne combinate cu sate traditionale, magazine elegante si cafenele imbietoare, muzee bogate in cultura zilelor noastre dar si in fascinanta istorie.
Dar cultura Olandei nu se gaseste numai in cele peste 1000 de muzee, ci si pe strada, unde veti gasi vanzatori ambulanti de branza, peste si alte produse specifice, imbracati in costume traditionale, de la cei mai tineri pana la cei mai varstnici.
Sa nu uitam resedinta Familiei Regale, Haga, un oras de o deosebita eleganta ce ofera turistilor piete colorate, statiuni atragatoare cu faleze pline de viata precum si un binecunoscut si frecventat casino, Rotterdam - unul dintre cele mai mari porturi ale Europei, cu faimosul pod Erasmus si numeroase cladiri istorice.

Destinații din Olanda cu tarife la cerere


Alege o atracție turistică și vezi unde poți merge în Olanda