/  /  / 
Sestriere

Sestriere

Italia

vacanta in Sestriere
vacanta in Sestriere
vacanta in Sestriere
vacanta in Sestriere
vacanta in Sestriere
vacanta in Sestriere

Sestriere este principala statiune de schi din circuitul Vialattea situata la cea mai mare altitudine, din circuit: 2035 m, inconjurata de muntii Sises, Banchetta si Fraiteve.
Cel mai inalt punct este la 2823 m altitudine avand 45 partii din care: 5 cod negru, 20 cod rosu si 20 cod albastru. Cea mai lunga partie este de 5 km.
Schiorii cu orice nivel de pregatire gasesc partii satisfacatoare. Partiile sunt cu dispunere spre N-V, deci asigura zapada naturala. Desi Sestriere este considerata zona cea mai "neagra" din Vialattea, aria Manovia este rezervata integral incepatorilor.
Cea mai renumita partie este partia nocturna "Giovanni Alberto Agnelli". Schiorii aventurosi pot incearca si heliskiing. Avansatii pot alege ascensiunea catre Motta, punctul cel mai inalt si cel mai abrupt din Vialattea sau pot incerca coborarea pe partia de Cupa Mondiala "Kandahar". Snowboarderii agreaza partiile cu siguranta mare de zapada naturala, dar prezenta teleschiurilor poate crea probleme incepatorilor. Pentru schi fond sunt asigurate 10 km de piste, mai mult usoare. Desi partiile nu sunt aglomerate in timpul saptamanii, situatia se schimba drastic in week-end, cand statiunea este asaltata de schiorii din Milano si Torino. Apres-ski: cinema, echitatie, bowling, paragliding, patinoar, parapanta, sauna si centru fitness, heli-skiing.

Sejururi în Sestriere

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Ski Club I Cavalieri DETALII