/  /  / 
Arc 1800

Arc 1800

Franta

vacanta in Arc 1800
vacanta in Arc 1800
vacanta in Arc 1800
vacanta in Arc 1800
vacanta in Arc 1800
vacanta in Arc 1800

Situata central, Arc 1800 este cea mai extinsa si cea mai renumita statiune din regiunea Les Arcs. Este formata din 4 sate: Villards, Chantel, Charmettoger si Charvet.
Aceasta statiune ofera nenumarate posibilitati de practicare a sportului cat si a petrecerii timpului liber, fiind foarte bine dezvoltata si cunoscuta international.
Iubitorii de sport, pot alege dintre urmatoarele atractii: ski, snow-boarding, golf, patinaj, tenis, catarare, echitatie sau simpla plimbare si admirare a frumusetilor locului. Statiunea ofera in jur de 100 de magazine, Sali de intruniri, patinoar, 2 Sali de cinema, hoteluri, transfer gratuit catre toate punctele de interes din Les Arcs, baruri, restaurante si cluburi de noapte.
Gondola Transarc faciliteaza accesul usor catre varful Chal, cel mai inalt punct din valea Arc 2000. Capacitatea de cazare numara 18 372 de locuri.
Zona parcului de snow-board este localizata la altitudinea de 1600 - 1800 m.
Alte atractii includ: squash, bowling, snow-mobile si o pestera in gheata in punctul de sosire al telecabina Transarc.
Turistii pot gasi, de asemenea, echipamente optime pentru practicarea ski-ului si in localitatea Bourg-St. Maurice. Aici piscinele sunt deschise pentru publicul larg. De asemenea trebuie sa vizitati si singurul bar cu muzica live din statiune, Red Hot Saloon Bar.
Cel mai popular club din statiunea Arc 1800, se numeste Apocalypse. Pentru a gusta din bucataria traditionala, trebuie sa mergeti la restaurantul Gargantas. In statiune se afla si cateva locuri de joaca pentru copii.

Sejururi în Arc 1800

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.