/  /  / 
Kitzbuhel

Kitzbuhel

Tirol, Austria

vacanta in Kitzbuhel
vacanta in Kitzbuhel
vacanta in Kitzbuhel
vacanta in Kitzbuhel
vacanta in Kitzbuhel
vacanta in Kitzbuhel

Statiunea montana Kitzbuhel este situata in provincia Tirol la poalele muntilor Hahnenkamm si Horn la o altitudine de 800 m. Regiunea Kitzbuhel este renumita pentru panorama si ambianta tipic austriece si mai ales datorita concursului masculin de ski din cadrul circuitului Cupei Mondiale.
Kitzbuhel este o zona de ski foarta speciala datorita celor 148 km de partii situate la altitudini intre 800 - 2000 m si deservite de 56 de instalatii de transport pe cablu. Cea mai lunga partie este Pengelstein Sud, avand o lungime de 6,8 km si o diferenta de nivel de 1000 m. Amatorii de freeride au la dispozitie 18 km de partii neatinse de ratracuri.
Zona de ski Kitzbuhel este formata din cele 3 statiuni renumite (Kitzbuhel, Kirchbberg, Kirchdorf) aflate la poalele masivului Wilder Kaiser.In toata regiunea circula autobuze gratuite care fac legatura intre statiunile KITZBUHEL – KIRCHBERG - KIRCHDORF. Inafara activitatilor de schi, puteti face plimbari, curse cu sania trasa de cai, patinaj, innot in piscina, tenis, bowling sau puteti participa la numeroasele evenimente teatrale care se organizeaza. Vara se pot practica alpinismul, innotul in lacul Schwarzsee, calaria, golful si ciclismul montan.