/  /  / 
Chamonix

Chamonix

Franta

vacanta in Chamonix
vacanta in Chamonix
vacanta in Chamonix
vacanta in Chamonix
vacanta in Chamonix
vacanta in Chamonix

Chamonix este situata la picioarele celui mai inalt munte din Europa, renumitul Mont Blanc de 4808 m.
Statiune de ski, fascinanta si traditionala, cu un centru cosmopolitan care ofera o mare varietate de atractii incluzand magazine, baruri si restaurante.
Altitudine: 1035 m-3843 m.
Cea mai lunga coborare: 24 km.
Lifturi: 50.
Restaurante pe partii: 10.
Piste usoare (cod verde): 17.
Piste intermediare (cod bleu/ rosu): 47.
Piste dificile (cod negru): 10.
Dupa Ski, incercati: Bard - Up, cel mai popular bar din Chamonix, Chambre Neuf, cel mai renumit loc de intalnire al schiorilor, Dicks T-Bar situat in cea mai veche cladire, deschis 7 zile din 7 de la 10 la 4 dimineata, The Cybar, cel mai mare internet cafe. Peste 100 de restaurante incantatoare, de toate categoriile, de la mancaruri traditionale frantuzesti pana la cele mai complexe si rafinate produse ale bucatariei internationale.
Chamonix este minunat si pentru cei care nu schiaza. Va stau la dispozitie: Magazine, Fitness Center, Patinoar, Parapanta, Sauna, Baie turceasca, Heli-skiing, tennis si squash, Piscina interioara.
Pentru copii Ski-School in Clubul pentru copii din Argentiere care are propriile partii special amenajate pentru copii. Gradinite, crese pentru copiii intre 10 luni si 2 ani cu supervisori de limba engleza sau franceza.