/  /  / 
Gotzens

Gotzens

Tirol, Austria

vacanta in Gotzens
vacanta in Gotzens
vacanta in Gotzens
vacanta in Gotzens
vacanta in Gotzens
vacanta in Gotzens

Acest minunat oras, tipic Tirolian, se intinde, in panta, in apropierea zonei numita Sun Plateau, foarte aproape de Innsbruck. Statiunea, cu atmosfera calda si prietenoasa, recomandata pentru concedii de iarna dar si in timpul verii, ofera numeroase posibilitati de recreere si refacere, cu nenumarate poteci si trasee montane, piste pentru biciclete si nu numai. Cel mai apropiat aeroport este la mica distanta, in Innsbruck.
Gotzens este o localitate mica si romantica, la doar cca. 10 km de Innsbruck. Zona de schi olimpica (1964 si 1976) atrage multi vizitatori. Pana la domeniul schiabil Gotzens/Mutters sunt doar 500 m, Axamer Lizum este la cca. 10 km. Localitatea este situata pe un platou insorit, de unde puteti sa apreciati o vedere fantastica asupra muntilor inconjuratori.
Pentru ocuparea timpului liber puteti alege o plimbare cu sania trasa de cai, o excursie prin padure, eventual la lumina tortelor. Cei care isi doresc ceva mai animat, pot alege, printre altele, intre o seara la bowling sau la sanius. In plus exista in invecinatul Axams un centru dedicat timpului liber, unde se ofera posibilitatea de a practica numeroase activitati. De asemenea in apropiere este capitala Tirolului Innsbruck, ale carui numeroase magazine va invita la cumparaturi.

Sejururi în Gotzens

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 3* Edelweiss DETALII