/  /  / 
Kaprun

Kaprun

Salzburg, Austria

vacanta in Kaprun
vacanta in Kaprun
vacanta in Kaprun
vacanta in Kaprun
vacanta in Kaprun
vacanta in Kaprun

Statiunea Kaprun se afla in regiunea Pinzgau, landul Salzburg, Austria, la aproximativ 100 km sud de orasul Salzburg in Parcul National Hohe Tauern, unde se gasesc varful Wiesbachhorn (3.570m) si ghetarul Kitzsteinhorn (3.203 m), schiabil pe tot parcursul anului, la 10 km de zona de schi din Zell am See.
Atmosfera si arhitectura tipic austriaca, hoteluri, pensiuni, case, restaurante, va intampina la fiecare pas. Kaprun este statiunea destinata vacantelor relaxante si linistite, a facilitatilor de inalta calitate si a variatelor tipuri de cazare.
Statiunea ofera conditii perfecte pentru practicarea skiului: 130 de km de domeniu schiabil cu partii variate si instalatii de cablu pentru transport. 82% dintre partiile da ski sunt dedicate Incepatorilor si celor de nivel mediu. Pentru experti sunt indicate pistele de pe Kitzsteinhorn si de sub piscuri.
Cand vine vara si zapada se topeste, la altitudini mai mici vi se ofera posibilitatea de a practica alpinismul, ciclismul montan, drumetiile si alte activitati sportive montane.