/  /  / 
Hanoi

Hanoi

Vietnam

vacanta in Hanoi
vacanta in Hanoi
vacanta in Hanoi
vacanta in Hanoi
vacanta in Hanoi
vacanta in Hanoi

Hanoi este capitala Vietnamului si al doilea oras ca marime al tarii, localizat pe malul drept al Fluviului Rosu. Orasul propriu-zis cuprinde o populatie de 2,6 milioane de locuitori, iar zona metropolitana insumeaza 6,5 milioane de persoane. Este principalul centru economic, politic, administrativ si cultural. De curand, a implinit un mileniu de la infiintare.
Dominatia indelungata a Frantei este vizibila in sarmul arhitecturii coloniale frantuzesti si luxuriante gradini publice, care imprejmuiesc mai multe lacuri (intre care cel mai mare lac este Hoan Kiem). Imprumutam din obiceiurile locuitorilor pentru a servi ceaiul pe terasele din parc, admirand coloniile de broscute testoase.
Aerul frantuzesc este cel mai bine vadit in Cartierul Vechi sau Cartierul celor 36 de strazi, numit astfel dupa numarul strazilor inguste si scurte, inghesuite, adapostind mii de buticuri si magazine de toate felurile. In apropiere se afla Templul Muntelui de Jad, o constructie impresionanta ce dateaza din secolul XVIII ce gazduieste impresionante festivitati culturale si religioase.

Sejururi în Hanoi

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.