/  /  / 
Santander

Santander

Cantabria, Spania

vacanta in Santander
vacanta in Santander
vacanta in Santander
vacanta in Santander
vacanta in Santander
vacanta in Santander

Santander este un oras - statiune de litoral, un important centru turistic de pe coasta de nord a Spaniei. Insorita capitala a Cantabriei se desfasoara de-a lungul celui mai mare port natural (golf) din Marea Cantabria.
Stilul arhitectonic, de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea este cel mai bine reprezentat de cazinourile din apropierea plajelor.Majoritatea turistilor care vin in Santander se indreapta spre renumita plaja El Sardinero - de fapt o statiune in sine, situata la 2,5 km de centrul orasului Santander.
Santander este un oras dinamic cu o activitate comerciala si culturala intensa in tot cursul anului.Ofera conditii splendide pentru promenade pe lungul marii, de la Cabo Mayor la El Sardinero, de la El Sardinero pana La Magdalena, apoi spre centru pe Avenida de Reina Victoria, contempland plajele si golfurile.
Litoralul Santander este principala atractie a orasului. Majoritatea plajelor sunt recomandate atat pentru familiile cu copii, cat si pentru iubitorii de scufundari si sporturi nautice. Cinci dintre plajele din Santander au fost premiate de European Union Blue Flag, datorita standardelor ridicate ale facilitatilor oferite. In afara baii de soare si in ocean, trebuie sa ne si culturalizam putin.
Dupa plimbari pe faleze, ajungem la simbolul orasului - Palatul Magdalena, resedinta regala de vara a lui Alfonso XIII, construit intre 1909 si 1911. Palatul se afla in Peninsula Magdalena ( ocupa 25 de hectare, este amenajat un parc cu mini-zoo), vis-a-vis de Insula de Mouro, unde este asezat farul Cabo Menor, un loc important pentru navigatori si pescari. Stilul palatului este englezesc, cu cateva elemente f

Sejururi în Santander

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.

Hoteluri cu tarife disponibile la cerere

Hotel 4* Santos Santemar DETALII
Hotel 4* Gran Suances DETALII