/  /  / 
Chicago

Chicago

SUA

vacanta in Chicago
vacanta in Chicago
vacanta in Chicago
vacanta in Chicago
vacanta in Chicago
vacanta in Chicago

Chicago este cel mai mare oras din statul Illinois si al treilea oras ca marime din Statele Unite ale Americii, dupa New York si Los Angeles, cu o populatie de aproximativ 3 milioane locuitori. Orasul este un centru important financiar si industrial al Americii de Nord.Trasatura cea mai importanta a orasului este arhitectura mareata. Fundatia Arhitecturala Chicago aflata pe Michigan Avenue organizeaza tururi ale cladirilor din oras.
Atractiile cele mai importante sunt:-
  • Turnul Sears (Willis) de 110 etaje a fost cea mai inalta cladire din lume intre 1974 si 1996, cand au fost construite turnurile Patronas in Kuala Lumpur. Platforma, SkyDeck, se afla la etajul 103, la 442 m altitudine. Intr-o zi senina se poate vedea pana la 64 km departare.
  • Parcul Millenium are functionalitatea unui mall, imbina peisagistica cu arhitectura eleganta si spatiile publice de divertisment, inclusiv patinoar si teatru. Punctul de atractie al parcului este Pavilionul Muzical Pritzker cu cordoane masive de otel.
  • Centrul Cultural din Chicago, inaugurat in 1897 drept biblioteca, in prezent gazduieste mai mult de 1000 programe culturale si expozitii din domenii diferite: arte vizuale, literare si arta actorului.

Sejururi în Chicago

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.