/  /  / 
New York

New York

SUA

vacanta in New York
vacanta in New York
vacanta in New York
vacanta in New York
vacanta in New York
vacanta in New York

New York City nu inseamna numai agitatie, aglomeratie, zgarie-nori, oameni de afaceri grabiti si smog ci este, in acelasi timp, plin de parcuri si de verdeata ceea ce ii confera un aer romantic la care nu te-ai astepta. Central Park, unul dintre cele mai mari parcuri artificiale din lume, unde poti sa te intinzi lenes pe iarba, intre un muzeu si o partida de shopping
Apoi, mai sunt Bryant Park, Washington Square Park, Battery Park, Hudson River, Union Square si multe, multe altele – toate, numai in Manhattan.
Via?a de noapte a Manhattanului este trepidant?. Seara, gasesti de toate pentru fiecare. Restaurante pentru toate gusturile, baruri, pub-uri, lounge-uri sau cluburi cu orice gen de muzica. Cluburile trendy sunt mai ales în Meatpacking District, iar daca vrei sa bei o bere si sa asculti muzica live – alege unul din zecile de baruri din Greenwich Village.
Obiective culturale: Metropolitan Museum of Art ?i MoMA (Museum of Modern Art),unde gasesti oricand colectii impresionante si expozitii temporare extrem de interesante. Iar la Met se inaugureaza, in fiecare primavara, expozitia de fashion organizata in colaborare cu Costume Institute.

Sejururi în New York

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.