/  /  / 
Philadelphia

Philadelphia

SUA

vacanta in Philadelphia
vacanta in Philadelphia
vacanta in Philadelphia
vacanta in Philadelphia
vacanta in Philadelphia
vacanta in Philadelphia

Philadelphia este cel mai mare oras din Pennsylvania, al doilea oras ca marime de pe coasta de est a Statelor Unite si al cincilea dupa numarul locuitorilor sai din S.U.A.

Philadelphia este unul dintre cele mai vechi si mai importante orase istorice din Statele Unite. Pentru o perioada din secolul al XVIII-lea, orasul a fost cea de-a doua capitala si cel mai populat oras din Statele Unite ale Americii.
Multe dintre cele mai faimoase atractii ale orasului si ale tarii se afla in centru (Orasul Central): Parcul National Istoric al Independentei, Clopotelul Libertatii (Liberty Bell), Sala Independentei (unde in 1776 a fost semnata Delaratia de Independenta) si Centrul Constitutiei, in onoarea Constitutiei Statelor Unite.
Clopotul Libertatii, avand o greutate de 943 kg si o circumferinta de 37 m, se afla in turla cladirii Independence Hall , in incinta careia a fost adoptata si desemnata Declaratia de Independenta a Americii.Un obiectiv cu totul deosebit este Muzeul Mutter, un muzeu medical din cadrul Facult??ii de Medicina in care exponatele sunt reprezentate de schelete, organe sau parti ale ale corpului uman pastrate in substante conservante.

Sejururi în Philadelphia

Nu sunt sejururi prestabilite. Transmite cerere de ofertă. Răspundem în maximum 48 de ore.